diumenge, 14 de desembre de 2008

Caminada contra Interpolar

L'Associació de Veïns de l'Espai Rural de Gallecs convocà el diumenge 18 de Maig de 2008 a les 11 del matí davant l'Ermita de Gallecs una concentració i caminada contra la autovia Interpolar que ( si no la aturem) pensen construir en el territori de Gallecs. És una autovia de 30 metres d'amplada dissenyada el 1976 com una ruta alternativa a l'antiga A7. El projecte la defineix com un carrer o avinguda per restar-li importància al impacte ecològic que provocaria però el cert és que seria una via de comunicació entre polígons amb capacitat de 4 a 6 carrils per el trànsit industrial del Vallès que passaria sobre Gallecs i també pel Parc de Collserola,entre d'altres.
Aquest nou eix provocaria la destrucció de la diversitat biològica i convertiria l'espai de Gallecs en una taca verda sense possibilitat de corredor verd, i per tant desapareixeria la seva sostenibilitat natural i forestal.

PDG va assistir a aquesta jornada de protesta e informativa i val a dir que la caminada no va ser multitudinària com esperàvem, és per això que des d'aquest blog fem una crida a totes aquelles persones amb sensibilitat ecologista per participar en les futures mobilitzacions de la Plataforma per la Defensa de Gallecs. Com més veus cridant Salvem Gallecs més fàcilment aconseguirem la protecció definitiva de Gallecs.