dimecres, 7 d’octubre de 2009

Molt agraïts

Hola a tothom,

La Plataforma per la Defensa de Gallecs us vol agraïr molt sincerament la vostra participació al Festival del passat dissabte 3 d'octubre. Gràcies a la col·laboració desinteressada de gent com vosaltres ha estat possible oferir més de 15 hores ininterrompudes d'espectacle, música i reflexió al voltant de Gallecs i la seva situació.

En total han estat més de 50 músics, més d'una desena d'actors i malabaristes,
representants de col·lectius d'altres territoris amenaçats, i més d'una trentena de persones implicades en l'organització del festival.

En total més d'un centenar de persones que han fet possible aquesta trobada històrica, sense comptar els centenars que van assistir durant tota la jornada als nombrosos concerts, espectacles i sortides pel descobrir el territori.

De nou, moltes gràcies!

Salvem (el que queda de) Gallecs!!!10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amics, l'espai central de Gallecs ja està protegit definitivament (PEIN + sòl no urbanitzable + espai lliure públic). És cert que encara queden tres amenaces importants, la famosa interpolar sud, la proposta d’un traçat ferroviari que aniria des de Granollers fins a Sabadell passant pel bosc de Can Veire, i la proposta de que la ronda del Vallès (abans quart cinturo) passi per la traça de la via interpolar sud.
El ferrocarril no em preocupa massa, ja que abans no es faci hauran pasat dos segles ja que un ferrocarril que passa pel no res no es farà (es necessita molta gent per justificar una infraestructura ferroviària).
La interpolar si que em preocupa, ja que la secretaria de mobilitat del DPTOP està obsessionada en fer-la.....
I el quart cinturo, companys jo el veig inevitable per estructurar una mica la mobilitat de la regió metropolitana. Es tracta de que es faci be.
Ara, siguem clars, Esquerra Republicana de Catalunya recolza el traçat de la ronda del Vallès per Gallecs aprofitant la traça de la via interpolar sortint de Sabadell i connectant amb la AP-7 a l’altura del Circuit de Catalunya.
I el nostre amic Ansò i la seva colla de revolucionaris de cervesa de ERC de Mollet del Vallès encara no se n’han assabentat..... molta pancarta però res de cervell.

Unknown ha dit...

Benvolgut Amic Invisible,

Permet-me que defineixi el teu escrit reduccionista amb tres adjectius:

Simplista:
Les amenaces del Pla Territorial Metropolità ha Gallecs són moltes més de tres: a més de la Interpolar Sud, el Tren Sabadell - Granollers i el Quart cinturó, hi ha el desdoblament de la C-59, que dona peu el creixement Industrial de Palau fins a la Carena dels Bandolers (la zona de més interès segons la Generalitat), el tren o tramvia Mollet – Caldes que alhora els serveix per justificar el Parc d’oficines i oci de Palau sobre la Riera de Caldes i el creixement de Parets fins a la Riera Seca.

Ignorant:
Com tu molt bé saps, el meu pare està en contra de qualsevol creixement insostenible (més si es concebut en una època on si tant sols es parlava d’aquest concepte) i per tant, del Quart cinturó. La gent d’Esquerra Republicana (de Barcelona) saben perfectament que qualsevol persona amb dos dits de front del Vallès hi està en contra i així els ho ha fet saber en innumerables ocasions. A això se li diu independència política i no seguidisme inconscient.
Per tancar aquest capítol, Lluís Ansó s’escriu com ho acabes de llegir i de ben segur que ho has vist moltes vegades així. Desafortunadament, encara ets incapaç de recordar-ho.

Mal educat:
L’última part del teu escrit és la típica rabieta infantil, que en aquest cas, si que demostra poc cervell. A Esquerra, com a tots els partits, hi ha i hi ha hagut bona gent i d’altres de detestables, i si puc triar, em quedo amb els que veuen cerveses i no daikiris.

Pol Ansó

Anònim ha dit...

Escolta anonim

Si ets tan intel-ligent ens podrias aconsellar que podem fer, i cambiariam la cervesa per vi de rioja

Anònim ha dit...

Companys, no soc ningú per donar consells, però jo no limitaria les meves accions únicament a la reivindicació.
Jo també comparteixo els objectius de sostenibilitat que tan prediqueu, però, com es tradueixen ? digueu-me que feu per la sostenibilitat ? cal evitar que es converteixi es retòrica barata i res més.
Que Gallecs ja no s’urbanitzarà més ? hi estem tots d’acord. Ja està aconseguit. Ara toca treballar. Fer coses perquè l’espai segueixi viu, amb activitat real, que és la forma de protegir-lo !!!
La fase reivindicativa està molt be, però és important que no sembli que vosaltres us amagueu darrera les pancartes per evitar fer feina real pel territori. Cal treballar per l’espai fer coses reals i positives !!!
Jo encara no he vist mai alguna activitat o actuació vostre positiva per l’espai de Gallecs. Crec que sereu incapaços de dir ni tan sols tres coses reals que hagueu fet per Gallecs. Sempre us he vist fent manifestacions en contra de tot el que fan els demés però no he vist mai activitats reals sobre l’espai. Que heu fet ? quines activitats reals porteu a terme ? quines accions feu per l’espai ? quins treballs feu per millorar Gallecs ? feu agricultura ? no; feu gestió forestal ? no; rehabiliteu edificis ? no; arregleu camins ? no; feu activitats culturals ? no.....
Que més feu ??
Cal que passeu a l’acció i treballeu per millorar l’espai i no solament reivindiqueu coses abstractes.
Us encoratjo a fer-ho, endavant !!!!

Anònim ha dit...

MIra guapo, el primer de tot és defensar el territori, la terra, cosa que hi ha gent, fins i tot de Gallecs que no ha fet mai res tot i aprofitar-se del lloc on viu i de les terres que cultiven. La Plataforma no és l'administració, no és la seva funció tirar endavant projectes de "millorar l'espai" com els de que tu parles.
Si Gallecs està "protegit" en part, és gràcies a la gent que ha lluitat per la seva preservació durant tot aquests anys, ja que les administracions s'han dedicat a especular i urbanitzar la meitat del territori expropiat. Després han muntat Consorcis per rendibilitzar electoralement i afavorir interessos de certs pagesos de Gallecs, que han rebut subvencions, ajudes i tractes de favor, sinó de què parlarien ara d'agricultura ecològica aquests pagesos.
També gràcies a la gent que ha lluitat per Gallecs uns quants ténen uns bons sous al Consorci de Gallecs i mai els hem vist lluitant en defensa de l'espai.
Per cert, el Consorci gestiona l'espai com si es tractés d'un jardinet urbà, només cal veure com es carreguen sistemàticament el sotabosc dels boscos de Gallecs o utilitzant grans màquines que destrossen marges de camp, afavorint l'erossió. Dedicant molts diners a arranjar camins per afavorir el pas dels cotxes i la seva velocitat.

Dius que deixem de reivindicar coses abstractes. L'autovia Interpolar és una cosa abstracta, i el quart cinturó, i la línia de tren, són coses abstractes?
Se't veu el llautò quan defenses el Quart Cinturó. I tu ens parles de sostenibilitat?
D'altra banda, no pararem fins aconseguir que el corredor verd que lliga Gallecs pel nord amb la resta d'espais naturals estigui protegit. Això també es treballar per coses abstractes?
Quan vulguis et mostrarem totes les activitats que s'han fet a Gallecs de tipus cultural, d'educació ambiental i altres, durant les dues últimes dècades. La última el passat 4 d'octubre a Gallecs amb el festival que vam muntar.
Fas pudoreta a "gestor".

Anònim ha dit...

Tíos, esto es una mierda. El cartel es patético, lo habéis copiado del bote de “gigante verde” (http://picnicb.ciao.com/es/23357.jpg) que poca imaginación, tíos soy patéticos !!
Joder, que mal esta el patio !! a ver si pensáis un poco más ¡!!! La proxima vez copiar el mister proper ¡!! Pringaos….

Anònim ha dit...

Company, segueixes sense donar ni un sol exemple d’accions positives que hagueu fet per l’espai. Les festes cerveseres no hem serveixen.
No cites ni una acció feta. Potser no n’heu fet cap ?
Explicat, de reivindicacions n’ha fet molta gent, però d’accions reals no. Que heu fet ? que fareu ? fa la impressió que no fareu res.... o m’equivoco ?
Per cert, abans de desqualificar a la gent de la pagesia que són els que han protegit realment l’espai, mira el teu melic, no sigui que el tinguis brut.....
Si la plataforma ha de servir només per fer reivindicacions, festes cerveseres i res més, el més digne es que la dissolgueu immediatament, perquè sinó no servirà per res.

Anònim ha dit...

fica't el Quart Cinutró per on et càpiga, i la Intepolar i la Ronda del Vallès, i el Pla Director Urbanístic de Gallecs

Anònim ha dit...

El del comentari sobre el Gigante Verde és el mateix que el nostre "amic" anònim. Ha fet l'entrada a la mateixa hora i minut i dia.

Anònim ha dit...

Hola tío listo.
No me mezcles con este tío intelectual que escribe tanto... yo a lo mío.
Repito, lo del gigante es patético.
Mas imaginación tíos!!! ala a joderla…